Reguli Helperi

În acest topic puteți afla cerințele necesare pentru a deveni Helper.
Avatar utilizator
[GA]Ralph
Site Admin
Mesaje: 38
Localitate: Map1
Contact:

Reguli Helperi

Mesajde [GA]Ralph » Sâm Iul 07, 2018 6:57 am

Atributile unui helper :

- Furnizarea de informații corecte legate de server și joc;
- Raportarea a tot ce poate fi suspect pe server ( bugu-uri , hackeri , alte situatii care pot duce la daunarea server-ului) catre [GA]Ralph.
- Sa NU stati afk pe contul de helper , pentru a nu strica imaginea server-ului ce-l mai bine ramaneti in relog si logati-va cand aveti posibilitatea. (Conceptul de "Stau afk 1-2 ore si cand intru raspund la toate pm-urile odata" va fi grav sanctionat ).

Cele 3 sanctiuni :

Sanctiunile se refera strict la plangerile jucatoriilor . Ex. I-am dat pm si nu mi-a raspuns sau mi-a raspuns in 1-2 ore , Mi-a raspuns in sictir , M-a injurat etc. (Doar cu dovada de la jucatori se vor lua in considerare).

1 . Avertisment;

2. - 50% Din MD-urile castigate in luna respectiva.

3. Pierderea gradului de H.Abilitățile și calitățile unui Helper :

- Modestitatea;

In calitate de Helper, trebuie să te comporți astfel încat să nu formezi un aer de superioritate în jurul tău. Din nou, imaginea ta contează și are efect asupra imaginii serverului.

-Profesionalismul;

Profesionalismul ne arată nouă, în primul rând, faptul că ești pregătit să avansezi în funcție. Este o calitate extrem de importantă și chiar vitală pentru orice funcție în cadrul echipei Metin2Ext. Fără apelative de genul “bă”, “mă”, “fă” sau “wă” în cadrul conversațiilor cu străinii, fără comportament isteric sau josnic, fără cuvinte obscene sau insulte. Un Helper bun trebuie să știe că reprezintă serverul și orice acțiune luată poate păta imaginea acestuia.

-Răbdarea;

Răbdarea este o calitate extrem de importantă deoarece există tot felul de oameni care te pot enerva intentionat sau neintentionat. Datoria ta este să menții întotdeauna o atmosferă plăcută pe server, să ai un comportament exemplar și răspunsuri cat mai bune.

-Inteligența;

Inteligența este un termen folosit foarte des, dar al cărui înțeles este vag pentru foarte mulți. În esență, acesta înseamnă următorul lucru: Capacitatea de a înțelege ușor și bine, de a sesiza ceea ce este esențial, de a rezolva situații sau probleme noi pe baza experienței acumulate anterior.
De asemenea, un Helper trebuie să cunoască fiecare colț al serverului ca podul palmei pentru a putea furniza informații corecte jucătorilor.

Program Helperi :

H - Minim 1 - 4 ore/zilnic online pe server.
HJ - Minim 6 ore/zilnic online pe server.
HS - Minim 8 ore/zilnic online pe server.

Plata Helperi :

Plata se face lunar pe data de 7 a fiecarei luni.
Uneori va fi nevoie de ajutor suplimentar pe server , verificarea sistemelor implementate noi , verificarea anumitor presupuse bug-uri etc. Acestea vor fi incadrate ca si "*Redevente" si vor fi platite pe data de 15 a fiecarei luni in functie de implicare.

Plata standard :

H - 400 MD / Luna (Aceasta plata se face pentru minim 4 ore pe zi , in functie de cat doriti sa stati se recalculeaza).

HJ - 600 MD / Luna

HS - 1000 MD / Luna.

* Timpul stat suplimentar trebuie anuntat la sfarsitul lunii catre [GA]Ralph .

Cu stima,
Echipa Metin2Ext
Cu Stimă ,
Echipa Metin2Ext.

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator